2019.02.23
събота
20:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис България» спечели сребърен знак за благотворителност

«Аурубис България» спечели сребърен знак за благотворителност

На 7 февруари, на официална церемония в София, „Аурубис България” беше отличена със сребърен знак за 2017 г. "Отговорна компания - Отговорни служители". Този знак отличава компанията за развитието на програми за регулярно даряване на време и ресурси от работното място сред служителите. Церемонията се провежда за четвърта поредна година и отличава компании, включили се като дарители за обществено значими каузи. Организатори на церемонията са Фондация „BCause: в помощ на благотворителността”, Българска асоциация за управление на хора и Българско дружество за връзки с обществеността.

„Аурубис България” участва за втора поредна година в този престижен форум чрез платформата на BCause и отново печели сребърния знак. Компанията има дългогодишни традиции в благотворителността в района на Средногорието, но от три години в компанията тече програма за дарителство от работното място "Подай ръка", в която са се включили повече от 80 служители.

 На церемонията по награждаването присъстваха служителите Драга Сапунджиева, Красимир Пенелов и Слави Ранчев. Те представляваха компанията и приеха наградата. Призът беше връчен от председателя на на Българска асоциация за управление на хора Детелина Смилкова. Общо 14 компании бяха наградени в различни категории.

Чрез програмата за дарителство от работното място "Подай ръка" „Аурубис България” е дарила над 22 хил.лв. през 2017 година, което е с 5% повече в сравнение с 2016 година. Служителите й са подпомогнали различни обществено значими каузи на местно и национално ниво.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-09 16:20
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"