2019.07.19
петък
12:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис България» се представи в Деня на бащата

«Аурубис България» се представи в Деня на бащата

Двама татковци от „Аурубис България“ представиха компанията по време на Деня на бащата в Националния военноисторически музей в София на 15 юни. За първи път там беше представен и металургичен завод. При конкуренцията на интерактивни игри, програмируеми роботчета и разнообразие от военни машини със свободен достъп, Георги Денков и Милен Кадийски направиха тежката индустрия интересна и за най-малките.

Георги Денков, баща на момче и момиче, е специалист по транспортна техника и координира ремонтите на товарни вагони. Стотици деца и техните родители се потопиха в разказите му за пътя на медта на специалния щанд на компанията. Милен Кадийски, също баща и ръководител на научните изследвания в компанията, беше подготвил колекция от редки минерали и серия от експерименти. Георги и Милен не пестиха нищо от енергията и познанията си за пътешествието в света на металургията, което подариха на малки и големи.

Денят на бащата се организира от Националния военноисторически музей с подкрепата на УНИЦЕФ и Министерството на отбраната и предоставя многобройни атракции, свързани с професиите на бащите.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-20 16:23
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"