2019.07.22
понеделник
01:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис България» с награда за инвестиции

«Аурубис България» с награда за инвестиции

„Аурубис България“ получи специалната награда за социални инвестиции по време на тринадесетото издание на годишните награди на Българската агенция по инвестиции. Компанията е удостоена заради устойчивата си политика на социална отговорност и траен ангажимент към общините Пирдоп и Златица.

Всяка година „Аурубис“ влага един милион лева в социално отговорни проекти на местно и национално ниво в областта на образованието, културата, развитието на млади таланти, здравеопазването. Чрез партньорските си програми с общините Златица и Пирдоп, както и с допълнителни бюджети,“Аурубис“ подкрепя училищата и детските градини в района, изгражда и поддържа спортни съоръжения, подпомага читалищата, самодейните състави и спортни клубове, хората в неравностойно положение. От миналата година копманията започна и програма в подкрепа на културно-историческото наследство на Златица и Пирдоп.

Венелина Гочева, издател на „24 часа“ и член на журито на БАИ, връчи приза на изпълнителния директор Тим Курт. Курт заяви, че приема наградата с чувство на отговорност и задължение за бъдещето.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-15 17:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"