2019.09.17
вторник
02:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Антончани отпразнуваха празника си

Антончани отпразнуваха празника си

За 18-та поредна година община Антон отбеляза своя празник. На 6-ти май, Гергьовден, въпреки лошото време, в центъра на селото се събраха жители и гости за организирания празник.

Тържеството беше официално открито от кмета на общината Стоян Гарчев. Той поздрави присъстващите с празника и пожела на антончани здраве, щастие и успехи. По повод празника антончани получиха множество поздравителни адреси. Празничната програма беше открита от местните самодейци, които поздравиха своите съграждани и гости с танцови изпълнения.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи певецът Христо Косашки и съпровождащият го танцов ансамбъл „Майсторите на танца”. Певецът и танцьорите повдигнаха настроението на присъстващите.

Проведе се и традиционната празнична томбола, в която наградата, агне, спечели Цветанка Додекова. Сумата, събрана от томболата, беше предоставена на основното училище в селото.

Празнуващите имаха възможността да опитат и от традиционното българско ястие за този ден – агнешки курбан, който цяла сутрин се готвеше в двора на църквата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-05-09 17:08
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"