2019.09.17
вторник
02:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Антончани отбелязаха празника си

Антончани отбелязаха празника си

За 19-а поредна година община Антон отбеляза своя празник. На 6-и май, Гергьовден, в центъра на селото се събраха жители и гости за организирания празник.

Тържеството беше официално открито от кмета на общината Стоян Гарчев. Той поздрави присъстващите с празника и пожела на антончани здраве, щастие и успехи. Специални поздравления получиха имениците.

Празничната програма беше открита от детския танцов състав „Джемина” с ръководител Събина Делова. Танцовото им изпълнение беше специален поздрав към всечки празнуващи.

За доброто настроение на присъстващите се погрижи народната певица Росица Пейчева и танцьорите от професионален танцов ансамбъл „Етно ритъм”.

Празнуващите имаха възможността да опитат и от традиционното българско ястие за този ден – агнешки курбан, който цяла сутрин се готвеше в двора на църквата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-08 17:18
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"