2019.05.22
сряда
09:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Алгафари представи книгите си в Златица

Алгафари представи книгите си в Златица

Нидал Алгафари представи своите четири романа пред публиката в Златица. Събитието се състоя на 11 юни в малката зала на читалище „Христо Смирненски“.

Нидал Алгафари е български автор, сценарист, кинорежисьор и продуцент. Бил е изп. директор на БНТ и има успешна кариера в кино и телевизионния бранш. В последните години стана автор на няколко романа, свързани с историята на България под османско владичество.

Авторът представи своите четири романа пред златишката публика. Те са издадени в периода 2014-2018 година и представляват четирилогия на историческа тематика. Авторът разкри пред публиката различните сюжетни линии в романите си, героите и техните действия. Той акцентира върху проучванията си в различни исторически извори и архиви, свързани с написването на книгите си.

Романите „Боже, защо Господ лъже?“, „Аллах, милост нямаш ли“, „Любиш ли, ти бог си“ и „Орисани да избираме“ можеха да бъдат закупени на място. Нидал Алгафари беше поздравен и даруван от председателя на читалище „Христо Смирненски“ Нели Михайлова.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-06-12 16:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"