Абитуриентите на ЧПГЧО отпразнуваха завършването си

 

На 24 май, Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение Челопеч изпрати Випуск 2023. Парк „Корминеш“ край Челопеч се изпълни с множество близки, роднини и приятели на зрелостниците, за да отпразнуват тяхното завършване. С официални тоалети и много усмивки младите хора пристигнаха в парка. С много настроение и под аплодисментите на събралото се множество зрелостниците отброиха многократно до 12. Официалната церемония започна с химна на Република България. Зрелостници предадоха училищното знаме на по-малки възпитаници на учебното заведение. Поздравления към Випуск 2023 отправи кметът на община Челопеч Алекси Кесяков. Поздравления към зрелостниците отправи и генералният мениджър на рудничната компания край Челопеч - „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ инж. Цветомир Велков. Церемонията продължи с представяне на всеки един абитуриент чрез закачливо стихче. Така бяха представени и педагогическия и помощния персонал на гимназията. Зрелостниците дефилираха един по един по червения килим. Всеки получи свитък и червена роза. Беше подготвена и специална видео изненада за абитуриентите. Чрез снимки те се върнаха назад в годините прекарани в училище.  Те бяха поздравени и от директора Николай Кръстев.

От името на всички зрелостници бяха изказани благодарности към всички учители и помощен персонал. Зрелостниците се простиха с училищното знаме и дълго позираха за снимки. Празникът им продължи с коктейл.

 

Публикувана на: 2023-05-25
Добавена от: Нонка Клюнчева
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"