2019.07.22
понеделник
01:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
5 задържани и 19 акта при полицейска акция

5 задържани и 19 акта при полицейска акция

От областната дирекция на МВР оповестиха резултатите от проведената на 7 февруари полицейска акция на територията на РУ-Пирдоп. 8-часовата акция беше проведена от служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция в ОДМВР-София и колегите им от РУ-Пирдоп съвместно със служители на дирекция „Жандармерия“.

В рамките на операцията са проверени 185 моторни превозни средства и 306 лица. За констатирани нарушения са съставени общо 19 акта, 14 от които по Закона за движение по пътищата, останалите 5 по Закона за българските лични документи. Съставени са 18 фиша и един електронен.

При извършването на обход на главен път 1-6, полицейските служители са установили четири безстопанствени коня, чието присъствие на пътното платно представлявало сериозна предпоставка за възникването на пътни инциденти. В тази връзка, със санкция на представители на Българката агенция по безопасност на храните, животните са настанени в изолатор.

За срок до 24 часа са задържани общо петима души, сред които и 36-годишен криминално проявен пирдопчанин, транспортирал с кон незаконно добита дървесина. Дървата са иззети заедно с установена при тях резачка, а от служителите на горската стража е съставен акт на нарушителя.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-11 16:35
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"