2019.09.22
неделя
01:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини

Въпроси и отговори

Въпрос: Ще премахнете ли сайта на «Нов поглед»?

Отговор:
Не. Познатият адрес не се променя. След старта на Средногорие Медия, по всяко време както досега, ще можете да го използвате. На него ще виждате същата информация, каквато ще се вижда и на новия интернет адрес на медията.

Въпрос: Как да намеря бързо медията в интернет?

Отговор:
Използвайте Google или друга популярна търсачка и напишете някоя от думите или съчетанията: „нов поглед”, „средногорие медия”, „средногорие”, „новини от ....” и следва да ни намерите още в резултатите от първата страница. Бихте могли да използвате и директните адреси: http://www.srednogorie.bg, http://www.novpogled.net

Въпрос:
Как да се свържа с вас?

Отговор:
В зависимост от това какъв въпрос искате да поставите на нашето внимание, можете да използвате секцията „Контакти”, където ще намерите множество телефони и електронни пощи, чрез които можете да се свържете с нас.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"