Обзорно студио


За Предаването:
Обзорно студио

„Обзорно студио” е седмично телевизионно предаване. Предаването има за цел да направи преглед и обзор на най-важните събития, случили се в региона през изтичащата седмица. В „Обзорно студио” журналистите на медията припомнят накротко новини, излъчени през седмицата като добавят подробности, дават свои оценки и анализират събитията, свързани с тях. Предаването дава възможност за участие на гости в студиото, с които водещите разговарят по обзора на новините.

„Обзорно студио” е с продължителност до 60 минути. Излъчва се в събота от 18:30 ч с повторение в неделя, също от 18:30 часа.

Предаването може да бъде гледано и чрез интернет-платформата на медията.

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"