Местен Парламент - пълна версия


За Предаването:
Местен Парламент - пълна версия

"Местен Парламент" е телевизионно предаване на "Средногорие Медия". В него се предлагат пълни и необработени записи от заседания на общински съвети от Средногорието, с които медията има сключени договори за излъчването им.

"Местен Парламент" се излъчва в събота от 17:00 часа. Ако е възложено повторение, то се излъчва в неделя след тв.предаване "Обзорно студио".

"Местен Парламент" се излъчва както чрез телевизионната програма, така и чрез интернет-платформата на медията, когато има сключен договор за това.

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"