2019.11.22
петък
09:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Инфо-зона Аурубис

"Инфо-зона АУРУБИС" е кратка телевизионна рубрика с информационен характер, имаща за цел да популяризира работата на информационните центрове на компанията в общините Пирдоп и Златица. Центровете са открит форум за всички обществено активни граждани, които имат въпроси във връзка с дейността на Аурубис и търсят директни отговори.

Рубриката се излъчва до 10-то число от месеца или в първата удобна поредица от петък, събота и неделя. Излъчването в петък е след информационните емисии, а в събота и неделя е след тв.предаване "Обзорно студио". Рубриката включва обобщена информация за проведените в този период срещи с граждани, събития на територията на предприятието, а също така и анонсиране на предстоящи събития. В рамките на пет минути зрителите могат да проследят темите и въпросите, предмет на дискусия в информационните центрове на Аурубис.

"Инфо-зона АУРУБИС" може да се проследи чрез телевизионната програма и на интернет-платформата на Средногорие Медия.

 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"