2019.10.14
понеделник
22:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
"Гражданинът Х"

"Гражданинът Х" е телевизионно предаване на "Средногорие Медия"ТМ. Седмично издание, излъчвано всяка сряда, след информационните емисии. Повторение в четвъртъ 16:00 часа.

Предаването служи като посредник между гражданите, които искат да запазят анонимност и общинските или държавните органи. Журналистите представят чрез предаването поставените от граждани сигнали, въпроси и проблеми. Най-често водещите не извършват разследвания, а само дават гласност на изпратения сигнал. В "Гражданинът Х" се експлоатират и актуални национални теми, без да са подавани сигнали за това.

Медията от своя страна, запазвайки анонимността на подалия сигнал, официално сигнализира компетентния общински или държавен орган или фирма за изложените в предаването въпроси.

Водещи на предаването: журналисти в медията. Времетраене до 5 минути.

Сигнали могат да се изпращат на телефон 07181 9810, по електронна поща: srednogorie@mail.bg и signali@srednogorie.bg, както и с пощенска услуга на адрес: гр.Пирдоп, бул."Цар Освободител" 57-А.

"Средногорие Медия"ТМ гарантира анонимността на изпратилите сигнали до предаването.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"