2019.10.14
понеделник
22:15
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Дънди Прешъс Металс Бюлетин

"Дънди Прешъс Металс Бюлетин" е кратка телевизионна рубрика с информационен характер. В рубриката зрителите могат да научат повече за различни събития, случващи се на територията на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“.
Рубриката е месечно издание. Излъчва се до 10-то число на всеки месец или в първият удобен петък, събота и неделя. Рубриката се излъчва в петък веднага след информационните емисии на медията, а в събота и неделя - след тв. предаването "Обзорно студио".
Рубриката е с времетраене от 5 до 10 минути и включва обобщена информация за проведените в този период събития на територията или с участието на представители на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“, както и анонсиране на предстоящи събития.
"Дънди Прешъс Металс Бюлетин" може да се проследи чрез телевизионната програма и на интернет-платформата на Средногорие Медия.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"