Реклама


„Средногорие Медия” ТМ предлага разнообразни форми на реклама. Всички реклами са платени услуги. Политиката на медията по отношение на рекламата е всеки клиент да получава адекватно обслужване с минимална бюрокрация в отношенията ни.

Медията осигурява възможности както еднократни видове реклама, така и по-малки и по-големи рекламни пакети.

Всички реклами и услуги се предплащат. Медията предлага отстъпки за реализиран финансов оборот.

За подробна информация по всички интересуващи ви въпроси относно рекламирането в телевизионната програма и интернет-платформата, можете да разгледате и изтеглите офертата:

Каталог с актуални цени за продукти и услуги в медийната група "Средногорие Медия", Сезон 14 в сила от 01.09.2023 г. до 31.08.2024 година

От линка по-долу бихте могли да се запознаете с тарифите и цените на услугите във връзка с предстоящите местни избори в Р.България, които ще се проведат на 29 октомври 2023 година.

Оферта за медийни услуги за избори за членове на Европейски парламент и Народно събрание на 09.06.2024г

От средата на 2015 година медията разполага с техника за въздушно заснемане. По-долу ви предлагаме цените и условията за този вид услуга:

Специална оферта за въздушно заснемане

Медията предоставя копие от видеозапис по чл.14, ал.3 от ЗРТ при цена от 144,00 лв с ДДС.

Допълнителна и подробна информация по всички въпроси можете да получите на телефони: 0898 515 616, 0878 988 395 или със запитване по е-mail: srednogorie@mail.bg

 

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"