За Нас


НОВИНИ. ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ, ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ!

Средногорие Медия© е търговска марка, съсобственост на «РЕТЕЛ» АД и "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП" ЕООД, България. От началото на 2011 година двете компании обединиха чрез договор за съвместна дейност съществуващите си медиини дейности, познати под наименованията «Средногорие ТВ» и Агенция «Нов поглед».

«Средногорие ТВ» съществуваше от средата на 2008 година като 8-часова телевизионна програма, разпространявана по кабелната мрежа на «Ретел» АД.

Агенция «Нов поглед» съществуваше като печатно издание от края на 2004-та година, като интернет портал от 2006 година, допълнен от интернет-радио (2007 г) и видеоканал (2009 г).

Средногорие Медия© беше създадена от сливането на двете медии, с което новата медия направи заявка да бъде най-големият и модерен източник на информация в района на западното Средногорие, на територията на 7 общини – Копривщица, Антон, Пирдоп, Златица, Челопеч, Мирково и Чавдар.

Средногорие Медия© разпространява новини на български език всеки ден. Ние разпространяваме новини, предавания, външни продукции, филми и музика чрез телевизионна програма и интернет-платформа. Нашите новини са основно местни (района на Средногорието) и регионални (районите на Карлово, Ботевград и Панагюрище), но подбираме и най-важните такива от страната и света. Наши източници са както собствени информации, така и местни, регионални и национални медии.

За да четете, слушате или гледате продукция на Средногорие Медия©, трябва да сте абонат на кабелния оператор «РЕТЕЛ» или да разполагате с достъп чрез интернет до нашата интернет-платформа на адреси: http://www.srednogorie.bg и огледалната версия http://www.novpogled.net. Медиината продукция е достъпна и чрез социалната мрежа Facebook и чрез видеоканала на медията в Youtube.

Ние, Средногорие Медия, сме част от местната общност!

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"