Завърши стажантската програма на Елаците-Мед

 

На 28 септември на територията на Обогатителен комплекс, Мирково, се състоя тържествено закриване на 10-та Стажантска програма на рудничната компания край Мирково - „Елаците-Мед“. В дружеството стажуваха 36 бакалаври и магистри от различни университети в страната и чужбина. В Стажантската програма се включиха и стипендианти на компанията, обучаващи се в инженерни специалности в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски”.

През трите месеца от лято 2021 г. бъдещи млади специалисти от различни специалности, под ръководството на специалисти от компанията, придобиваха ценни професионални умения и надграждаха своите академични знания в двата производствени комплекса на „Елаците-Мед“ – Рудодобивен и Обогатителен. 

Стажантите получиха удостоверения за успешно преминат стаж и символичен фирмен подарък за спомен.

По време на събитието бе представен и филмът, създаден по време на тазгодишната стажантска програма.

Досега в програмата са участвали повече от 280 студенти, а общият брой на младежите, свързали професионалния си път с „Елаците-Мед“ след стажа, надвишава 50.

 

Публикувана на: 2021-09-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"