Започна учебната година в Копривщица

2019-09-16 18:00
 

Първият учебен ден в Копривщица започна тържествено. Дворът на СУ „Любен Каравелов” се изпълни с множество ученици, родители и близки. С пъстроцветни букети нетърпеливите първокласници и бъдещите абитуриенти наобиколиха своите учители. На тържеството присъстваха и бивши учители, които винаги на този ден застават до своите млади колеги.

Началото на новата учебна година започна с химна на страната ни, изпълнен от училищния духов оркестър. Знамето беше посрещнато, а директорът на училището Бойка Дюлгярова пожела на всички участници в образователния процес спорна и успешна година. Бяха прочетени поздравителни адреси от зам.-кмета на общината, от директора на Дирекция на музеите, от председателя на читалището и от изпълнителния директор на „Елаците- мед“.

Директорът на училището връчи грамоти и подаръци на благодетелите Димитър Димов, Иван Рашков, Кирил Иванов, Петьо Стрелков и Сабахатин Емин за подобряване на материално-техническата база на училището. С първия звън на училищния звънец малките първокласници прекрачиха за първи път прага на училището. По стара българска традиция директорът на училището плисна менче с вода и им пожела „На добър час!”.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален филм
  • 18:30 - Обзорно студио
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 21:30 - Документален филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"