В Копривщица празнуваха 24 май

 

На 24 май в СУ „ Л. Каравелов“ в Копривщица тържественото утро започна с химна на Република България,  изпълнен от училищният духов оркестър с диригент Николай Иванов. Беше посрещнато и училищното знаме. Слово по случай празника произнесе директорът на учебното заведение Бойка Дюлгярова. От името на зрелостниците  Невена Атанасова благодари на директора и педагозите за знанието и иновативната среда, в която са го придобили.

В богатата литературно-музикална програма посветена на празника  се изявиха възпитаниците на училището Павел Тороманов и Ивайла Кафезджиева, Боряна Азманова, учениците от първи клас, мажоретния състав към училището и др. Директорът на училището връчи грамоти на изявени ученици, показали много добри резултати в състезания от различни области на знанието. Грамота и парична  награда беше връчена и на Младенка  Кривиралчева, която изработва доброволни  тематични украси за училището и града. Преди последния училищен звънец зрелостниците изпълниха церемонията по предаване на училищното знаме. Педагогическият екип получи поздравителни адреси от институции и предприятията в региона. Гости на тържеството бяха кметът на общината Мария Тороманова, общински съветници, свещеник Богомил Читалов, бивши учители, граждани.

 

Публикувана на: 2024-05-27
Добавена от: Елена Чумпова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"