В Каменица почетоха Илинден

 

На 20 юли - Илинден, в Каменица почетоха Свети пророк Илия. Църковното настоятелство и кметството организираха празника, на който се събраха множество жители и гости на селото.

Кметът Иван Петров приветства всички, а отец Йоан отслужи света литургия, поръси всички за здраве и освети празничния курбан. На празника присъстваха кметът на община Мирково Цветана Йотина, председателят на ОбС Петър Грохчев, кметове и наместници от района. Кметът Йотина поздрави всички присъстващи и обеща да спонсорира предстоящия ремонт на храма на селото.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха диджей Даката, Духовият оркестър от Етрополе и младите таланти от детски танцов състав за народни хора от Каменица с ръководител Власаки Николаев.

 

Публикувана на: 2021-07-22
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"