Учителка от Копривщица получи награда

 

На 24 май тази година бяха обявени резултатите от престижния конкурс за връчване на научна награда на името на Димитър Кр. Димитров - Мастера  - 2024 по тема "Обогатяващо педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст". Конкурсът е в три категории.

В категорията за екипна задача е отличена Гергана Вълова – преподавател в ДГ "Евл. Векилова" гр. Копривщица. Нейната разработка на тема "Златна есен" е  класирана на трето място в категорията екипни задачи. Темата ѝ е свързана с познанията за природата на децата и техните родители. Наградените участници  ще получат своите призове  на 01.11.2024 год. когато се отбелязва Деня на народните будители.

 

 

Публикувана на: 2024-05-30
Добавена от: Елена Чумпова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"