Ученици от Копривщица получиха удостоверенията си

 

На тържествено утро в залата на първото класно училище „Св.Св. Кирил и Методий“ в Копривщица, СУ „Любен Каравелов“ в града връчи удостоверенията на учениците от първи, втори и трети клас. Тържеството се състоя  в присъствието на учители, родители и много гости.

С впечатляващ спектакъл, подготвен от учителите Теодора Нейчева и Зарафина Радоева, първокласниците доказаха, че вече са грамотни.  Младата учителка Нейчева благодари на директора на училището Бойка Дюлгярова за оказаното ѝ доверие да бъде учител на първи клас и на колегите си за съпричастността и помощта. Учителката Таня Панчева поздрави малчуганите със авторско стихотворение, а дългогодишният учител Георги Доросиев рецитира стихове и се сбогува с децата и колегите си, тъй като излиза в заслужен отдих. Със занимателна презентация учителката Марияна Цолова даде идеи  на децата за ползотворна лятна ваканция. По-големите ученици зарадваха присъстващите с музикални изпълнения. Директорът на училището връчи удостоверенията на децата. Тя сподели радостта си от приза на МОН и РУО – София област, които обявяват ръководената от нея образователна институция за   училище на 2023-2024 год.

 

Публикувана на: 2024-06-07
Добавена от: Елена Чумпова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"