Рудникът край Челопеч стана лидер в своя сектор

 

Рудничната компания, оперираща край Челопеч /„Дънди Прешъс Металс Челопеч“/, получи награда като лидер в своя сектор. Това стана по време на единадесетото издание на инициативата TRUE LEADERS, която отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии и без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Престижната награда прие Антоанета Герджикова, юрисконсулт в дружеството в Челопеч. Тя беше придружена от Веселин Колов, юрисконсулт в дружеството в Крумовград. Герджикова благодари за признанието и сподели, че успехът на компанията се дължи на целия ѝ екип.

Инициативата по награждаване на лидери в бизнеса се проведе в присъствието на повече от 250 представители от водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

 

Публикувана на: 2024-02-06
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"