Ремонтират пътя до Мирково и улици в селото

 

От община Мирково съобщиха, че продължава рехабилитацията на ул. „Г. М. Димитров“ и  ул. „Александър Стамболийски“ в с. Мирково. Фирмата-изпълнител поставя бордюри и ремонтира тротоарите по улиците. Следва поетапно асфалтиране на улиците и изцяло подновяване на пътните платна и тротоарните площи. Едновременно с това се извършва поставяне на изкуствени неравности върху улични платна в селото.

Паралелно с това от общината съобщиха още, че се извършват и ремонтни дейности в рамките на проект за рехабилитация на общинския път в участъка от спортния комплекс в Мирково до териториалната граница с Челопеч. Там строителни машини разчистват банкетните площи край пътните платна.

С цел безпроблемното извършване на строително-монтажните работи, от общината апелират жителите на селото и водачите на моторни превозни средства за повишено внимание.

 

Публикувана на: 2021-10-05
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"