Предстои футболен турнир в памет на Асен Згуровски

 

На 26 юни, събота, ще се проведе футболен турнир в памет на президента на футболен клуб „Средногорец 2016“ Асен Згуровски. Турнирът се организира от ръководството на златишкия клуб и ще се проведе на стадиона в Мирково.

Началният час на турнира е 9:30 часа. Участие в спортното състезание ще вземат четири отбора – домакините от „Средногорец 2016“-Златица, ФК „Пирдоп“, „Ботев“-Ихтиман и „Ракитин“-Трудовец. Всички футболисти са от наборите 2006-2007 година. За награди са подготвени медали и купи.

Припомняме, че Асен Згуровски беше учредител и президент на ФК „Средногорец 2016“ и имаше голям принос за развитието на детския и юношеския футбол в община Златица. Признание за това беше и обявяването на Асен за почетен гражданин на общината.

Домакините имат намерение турнирът в памет на Асен Згуровски да бъде организиран и провеждан всяка година.

Публикувана на: 2021-06-25
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"