Медицинският център в Челопеч работи интензивно

 

Както вече съобщихме, от началото на годината в община Челопеч заработи новосъздаденият общински медицински център „Челопеч“. Общинското лечебно заведение се помещава в ремонтираната сграда на бившата поликлиника и предоставя възможност за прегледи при най-търсените специалисти.

Дружеството не работи с НЗОК. Прегледите са платени, а жителите на община Челопеч заплащат услугите с голяма отстъпка.

През изминалия уикенд пациенти можеха да се консултират и преглеждат при Управителя му  д-р Стоян Сотиров, който е съдов хирург, при д-р Константин Радонов – уролог, д-р Цветомир Цветанов – ангиолог, д-р Евгений Ставрев – неврохирург, д-р Андре Хашим – естетичен дерматолог, д-р Симеон Урдарски – ортопед-травматолог.

Записването на часове за прегледи продължава на телефоните на медицинския център, които може да намерите на страницата на лечебното заведение в социалната мрежа Фейсбук.

 

Публикувана на: 2024-01-22
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"