Ирена Цакова връчи награда на Аграрния университет

 

Ирена Цакова, директор Разрешителни и правни дейности в рудничната компания, оперираща в Челопеч и Крумовград /„Дънди Прешъс Металс“/, връчи престижна награда на Аграрния университет в Пловдив. Това стана по време на „Академичните оскари“, съобщиха от компанията.

Събитието се провежда за 8-ма поредна година по повод новото издание на Рейтинг на висшите учебни заведения. Компанията за поредна година беше партньор на събитието.

Цакова изрази задоволство от възможността за поредна година да връчи призовото първо място и пожела успех както на университета-призьор, така и на другите висши училища. Ректорът проф. Христина Янчева благодари за наградата в двете професионални направления „Растениевъдство“ и „Растителна защита“. Тя сподели за връзката на аграрния университет с минната промишленост, а именно, че след края на минната дейност те помагат за възстановяване и рекултивиране на почвите.  

 

Публикувана на: 2024-01-19
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"