Футболистите от Средногорец станаха първенец в областта

 

Младите футболисти от набор 2004-2005г от ФК „Средногорец 2016“ станаха областен първенец в групата си, включваща областите Софийска, Перник и Кюстендил.

Успехът им дойде след поредна победа срещу отбора на „Велбъжд“-Кюстендил, която се игра на стадиона в Мирково и завърши 3:0 за златишките футболисти.

Веднага след последния съдийски сигнал на двубоя, първенците от ФК „Средногорец 2016“ бяха наградени от Николай Стоилов, делегат от областния футболен съюз, който връчи на юношите медалите им, а купата предаде на доскорошния им съотборник Асен Згуровски. Купата беше вдигната под победните възгласи на целия отбор.

Много добро представяне имат и по-младите футболисти от набор 2006г и по-малки, които пък успяха да се класират на 2-ро място в тяхната II областна група. Те също получиха своята купа и медали от кмета на община Златица Стоян Генов.

Всички спортисти от клуба получиха подаръци от дарителите на „Средногорец 2016“ – рудодобивната компания „Дънди Прешъс Металс Челопеч“.

Публикувана на: 2021-06-07
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"